Blog

Kiemelt bejegyzések

Régóta várt új funkció az SK Trend rendszerekben

Egyre sűrűbben érkeznek a CKB4 rendszerbe az új funkciók folyamatok és termékek. És ez még csak a kezdet! A következő hetekben felgyorsul az új fejlesztések élesítése. Aktuális cikkünkben egy frissen élesített fejlesztést mutatunk be, ami minden partnerünknek jelentősen egyszerűsíteni fogja az életét. Bemutatkozik a globális, virtuális gépjárműtörzs!

Így jutunk el az SK MAX-ig…

Májusban megkezdődött a régóta várt SK MAX rendszer piaci bevezetésének előkészítése. Ennek eredményei még nem feltétlenül láthatóak a felhasználók számára, de a háttérben nagyon sok minden történt már eddig is, és a következő hetekben, hónapokban folyamatosan érkeznek az újdonságok a CKB4 rendszerbe. Aktuális cikkünkben bemutatjuk, hogy mi várható rövid távon és milyen időzítéssel tervezzük ezeket a fejlesztéseket elérhetővé tenni, amelyek ugrásszerűen maximalizálják a biztosításközvetítő cégek hozzáadott értékteremtő képességét.

Bőven van lehetőség a pénzszerzésre!

Az SK MAX és a továbbfejlesztett CKB4 rendszerek, egyik nagy előnye, hogy képesek portfólió szinten kezelni a meglévő ügyfeleid ügyleteit, ezáltal egyszerűen megmutatva, hol kínálkozik lehetőség arra, hogy új üzleteket generálj a magad számára.

Legfrissebb bejegyzések