Blog

Kiemelt bejegyzések

MFO! MFO! MFO!

A biztosításközvetítő szakma idegeit mostanában leginkább az MFO Lakásbiztosítással kapcsolatos bizonytalanság borzolja. November 18-án az FBAMSZ szervezésében 260 résztvevő jelenlétében online fórumon egyeztettek az érdekeltek, amin jómagam is részt vettem. A biztosítók helyzetértékelése közben végig az volt az érzésem, hogy visszautaztunk az időben, és ugyanazon a megbeszélésen veszek részt, mint márciusban. Eltelt 7 hónap azóta és úgy tűnik nem kerültünk sokkal közelebb a megoldáshoz. Eldöntöttem, hogy veletek együtt, a bevonásotokkal megpróbálunk mi is segíteni a döntéshozóknak. Olvassátok figyelemmel a támogatásotokkal készült online felmérés eredményét az alábbi cikkben!

Sokan nem vesszük észre, hogy a világ előrefelé halad!

A mai posztunk címét Rédei Lajostól, a NoRisk Hungary Pénzügyi Zrt. ügyvezetőjétől idéztem. Örülök, hogy nem nekem kellett kimondani, de tudom cizellálni: ha ugyanazt csináljátok, mint eddig, ugyanúgy csináljátok, mint eddig, akkor annak ugyanaz lesz az eredménye, mint eddig. Ha mindenképpen rá kell tromfolni, akkor annyit tudok hozzátenni: ébredjetek már fel!

Rendszerszemlélet, hatalmas munkabírás, innováció: a siker recept a biztosításközvetítői szakmában...

Az 4. Online Vezetői Kerekasztalra Rajcsányi Lászlót, az Eurorisk Kft. üzletkötőjét hívtuk meg vendégelőadóként. Laci amellett, hogy az egyik legsikeresebb biztosítási üzletkötő a magyar piacon, olyan rendszerek és szolgáltatások ötletgazdája, megálmodója és kivitelezője, mint a Tetrisk, vagy a biztositasifeltetelek.hu. Biztosan állíthatjuk: van kapcsolat a siker és a rendszerben való gondolkodás között. Nem véletlen, hogy az a kolléga tud sikeres lenni, aki a rengeteg befektetett munka mellett észreveszi a hiányosságokat, és azokból képes előnyöket kovácsolni.

Legfrissebb bejegyzések

Sok? Kevés? Nem ez a kérdés!

Lássuk be: a pénz mozgatja a világot! Bármit is gondolunk, teszünk, a háttérben mindig ott lebeg a...