Blog

Kiemelt bejegyzések

Hogyan kereshetsz több pénzt, kevesebb munkával?

Biztosan azt gondolod, hogy ez hülyeség, ilyen nincs! Pedig van! Rendkívül egyszerűen meg is többszörözheted a bevételeidet, ráadásul úgy, hogy még az ügyfeleid is elégedettebbek lesznek! Mi kell ehhez? Gondolkodj másképp, és használd ki az SK Trend rendszer szolgáltatásait! Néhány roppant egyszerű lépéssel, kimagasló jövedelemre tehetsz szert!

Miért gyere el Te is az SKávéHázra?

Kedvcsinálóként bemutatjuk előadóinkat és témáinkat is, hogy még inkább kedvet csináljunk a részvételhez. Ismerjétek meg Belényesi Tündét, üzletfejlesztési és értékesítési stratégát, prémium pozícionálás szakértőt, vezetői tanácsadót, és Karácsony-Kasza Renátát, interim HR vezetőt és HR stratégiai tanácsadót, a SalvadORG, szervezeti feladat-értékelési rendszert fejlesztő SalvadorSystem Kft. tulajdonosát és Horváth Istvánt, a biztosítási szakma egyik doyenjét, aki mérnök-közgazdászként, biztosítási szakértőként 16 évig alkusz céget irányított.

Helló, hogy vagy? Mi újság a szomszéd univerzumban?

Még mindig meg tudnak lepni a biztosítási piac szereplői! A többség úgy gondolja, hogy ez “minden világok legjobbika”, sosem volt még ilyen jó biztosításközvetítőnek lenni, mint ma. Ők nem is értik mire az állandó “károgás”, amikor lefestem nekik a reális piaci viszonyokat! Miről beszél ez az ember? Hol él ez? Honnan érkezett? - kérdezik sokan. Egy szűk kisebbség viszont már elkezdett szembenézni a valósággal és amit ők látnak, az egy teljesen más világ! Régóta tudjuk, hogy “az igazság odaát van”, de mi az igazság a magyar biztosításközvetítői piacon? Bármelyik csapatba is tartozol, Isten hozott egy másik univerzumban!

Legfrissebb bejegyzések