Blog

Kiemelt bejegyzések

Valóság, vagy önámítás? A biztosítási üzletkötők motivációja, elégedettsége, hangulata

Hol mutatkozik meg az Átfogó Biztosításközvetítői Piackutatás eredményeiben a piac szereplőinek optimizmusa? A Piackutatás második szekciójában az üzletkötők motivációjára, elégedettségére, hangulatára kérdeztünk rá. Bár előre jeleztük a kérdések számát, és azt is, hogy legalább fél órát érdemes szánni a teljes kitöltésre, többen túlzott erőfeszítésként élték meg az ötnél több kérdést, így a második szekcióra már csak a “legbátrabbak, a legkitartóbbak” maradtak velünk.

Pénzügyi stabilitás, üzleti megbízhatóság: ismét megkaptuk a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát!...

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így választották ki cégünket, az SK Trend Kft.-t, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikét.

Meghívó az Online Vezetői Kerekasztal rendezvényre

Vitán felül áll, hogy a magyar biztosításközvetítői piac már évekkel korábban kettészakadt “lemaradókra”, és “feltörekvőkre”. Az SK Trend által készített Átfogó Biztosításközvetítői Kutatás eredményei egyértelműen megerősítik azt az elképzelést, hogy a “feltörekvők” nem kapnak kellő támogatást a munkájukhoz, így a lelkesedés ellenére, könnyedén a másik csoportban találhatják magukat. Az egyetlen lehetséges megoldás a tudatos cégvezetők önszerveződése, a közös érdekképviselet kialakítása, és egy versengő piacon az azonos célú szereplők együttműködése.

Legfrissebb bejegyzések

Vágjunk bele!

Az előző blogcikkemben már olvashattátok, hogy ismét nagy fába vágtuk a fejszénket. Több hónapos e...

Akkor kérdezzük meg!

A jó házasság egyik titka a folyamatos és figyelmes kommunikáció. Az üzleti életben sokszor megfel...