Blog

Kiemelt bejegyzések

Maxold ki Te is! Jön, jön, jön az SK Max!

Front office és back office rendszer egy megoldásban? Igen! A versenyképesség megtartásához kulcsfontosságú a gyors, magas minőségű, testre szabott ügyfélkiszolgálás. Az SK Trend integrált megoldást kínál ennek támogatására, a biztosítási ajánlatkészítésre a CKB4 következő, fejlettebb verziójával, az SK Max-szal, amelyben a magyar piacon először egy megoldáson belül lesz elérhető a front office és a back office működését hatékonyabbá tevő rendszer.

A klaszter a végső megoldás?

Ott fejeztük be az előző cikket, hogy mi mindenre jó egy klaszter a magyar biztosításközvetítői piacon. Sok mindenre megoldást kínál ugyan, de nem oldja meg a piacunk összes problémáját. Ok, de akkor hogyan tovább? Hogyan oldjuk meg, hogy a közvetítőcégek önállóak és függetlenek maradjanak, miközben kifelé egységesnek és jól szervezettnek látszódnak?

Pénzügyi stabilitás, üzleti megbízhatóság: ismét megkaptuk a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát!...

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így választották ki cégünket, az SK Trend Kft.-t is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikét.

Legfrissebb bejegyzések

MFO! MFO! MFO!

A biztosításközvetítő szakma idegeit mostanában leginkább az MFO Lakásbiztosítással kapcsolatos bi...