Blog

Kiemelt bejegyzések

Vágjunk bele!

Az előző blogcikkemben már olvashattátok, hogy ismét nagy fába vágtuk a fejszénket. Több hónapos előkészület után a célegyenesbe érkezett az anonim módon kitöltendő “Átfogó Biztosításközvetítői Piackutatás”! Már csak néhány hét van hátra a kutatás felmérési fázisának indulásáig. Addig is megpróbálom megválaszolni a jogos kérdésedet: miért is jó ez az egész kezdeményezés Neked!? Kezdjük az elején!

Itt az SFDR rendelet! Kötelező tartalom a weboldalakon!

Az SFDR jogszabály kiterjed minden biztosításközvetítőre (ügynökre, többes ügynökre, alkuszra), akik biztosítási alapú befektetési termékek értékesítésére jogosultak akkor is, ha jelenleg nem kötnek ilyen biztosítási szerződéseket, és három vagy háromnál több biztosításközvetítői tevékenységet ellátó személyt megbízási- vagy munkaviszonyban foglalkoztatnak.

Akkor kérdezzük meg!

A jó házasság egyik titka a folyamatos és figyelmes kommunikáció. Az üzleti életben sokszor megfeledkezünk arról, hogy mindenki bizonyos módon társas kapcsolatot tart fenn az ügyfeleivel, a munkatársaival, az alvállalkozóival, a beosztottaival, a vezetőivel.

Legfrissebb bejegyzések