Már 260+ tagú a zárt, szakmai SK Trend Facebook csoportunk!

Elindult szakmai Facebook Csoportunk, amely a magyar biztosítási szektor csoportja alkuszok, többes ügynökök, biztosítótársaságok, valamint egyéb pénzügyi vállalkozások számára. Három hónap alatt 260+ tagunk lett!

4blogposzt_SKFB-Csop-800x600-min

Beszélgetünk a hétköznapi sikerekről, kihívásokról, együtt keresünk megoldásokat rájuk. Érdekes híreket, információkat, statisztikákat osztunk meg. Fő célunk, hogy a csoport tagjainak véleményét kikérjük számukra fontos kérdésekben. Téma a biztosítási szektor, és az ezzel kapcsolatos területek, amelyek lefedhetnek jogi-törvényi megfelelési, biztosítás technológiai fejlesztési, értékesítési, üzletfejlesztési kérdéseket is.

Az SK Trend Csoport nem csak azoknak szól, akik már az SK Trend termékeit és szolgáltatásait hasznosítják, azokat is várjuk szeretettel, akik érdeklődnek az új biztosítás-technológiai megoldások iránt.

A csatlakozóknál elvárás, hogy valós személyek legyenek, valódi névvel, magyar nyelvű oldallal, saját arcképet tartalmazó profilképpel (vagy az oldalukon elérhető, arcot tartalmazó képpel). Újonnan regisztrált, üres adatlapú személyeket nem engedünk a csoportba.

Releváns hirdetések, üzleti esemény meghívók, álláshirdetések csak adatok (pl. email) megadása után tehetők ki adminisztrátori engedéllyel. Együttműködésekre partnert keresni, helyzeteket megvitatni, segítséget kérni, sikereket megosztani, beszállítót, vállalkozót keresni/ajánlani szabad, önreklámot kitenni azonban nem.

Itt kérd a csatlakozásod

Gyertek, beszélgessünk a biztosítási szektor, a piac hétköznapjairól, a sikereinkről, a kihívásainkról, és keressünk rájuk együtt megoldásokat!