Karrier jelentkezés

Illik hozzád, az elképzeléseidhez az, amit eddig olvastál az SK Trendről? Úgy gondolod, hogy te illenél a csapatunkba? Lelkesítenek a 21. század digitális fókuszú szolgáltatásai? Mi keressük a tehetségeket. Jelentkezz hozzánk!

Töltsd ki a jelentkezési lapot. Ezután cégünk vezetése átnézi az életrajzodat. Amennyiben vannak nyitott pozícióink, jelentkezünk. Ha éppen minden állásunkat betöltöttük, akkor eltesszük a jelentkezésed, és keresünk, ha itt az ideje.

És most jöhet a jelentkezési lap!

Amennyiben behívunk interjúra, és eljössz velünk beszélgetni három dologra leszünk kíváncsiak: rád, a készségeidre és a tapasztalatodra. Így készülj. Ha ezeket megértjük veled kapcsolatban, akkor el tudjuk dönteni, hogy a meghirdetett feladat, és te jól illetek-e egymáshoz. Számunkra az ideális jelölt jókedvű, lelkes, határozott, pozitív szemléletű, proaktív, kreatív, megoldáskereső, gyors és egyben igényes, és minőségi munkavégzésre törekszik.

 

Ha mindkettőnk válasza igen az interjú után, akkor versenyképes juttatáscsomag vár, valamint 8 órás, bejelentett munkaviszony, óbudai munkahely, könnyű megközelíthetőség, jó közlekedés, kellemes, motiváló környezet, kényelmes, tágas, modern iroda, nyugodt munkahelyi légkör, emberközpontú, korrekt menedzsment, támogató háttér, fejlődési, előrelépési lehetőség és modern technikai eszközök várnak.