Beszéljük meg! Indul az Online Vezetői Kerekasztal

Örök problémám, hogy miként lehetne információkat gyorsan és hatékonyan megosztani Veletek, úgy, hogy lehetőleg interaktív beszélgetés legyen a kezdeményezés eredménye, vagyis Ti is elmondjátok a gondolataitokat, véleményeteket, javaslataitokat.

VezetoiKerekasztal_360x270Elvitathatatlan, hogy a pandémiás időszak a kezdeti bizonytalankodás és kétségbeesés után, megnyitott egy hatalmas lehetőséget: a rendszeres és olcsó kommunikációét. Így, ha már végleg elegünk van ebből a fránya bezártságból és borzasztóan nehéz olyan dolgot találni, ami a vírus pozitív hatásai közé sorolható, ezt biztosan megemlíthetjük, hogy kissé felvidítson minket.

Örök problémám, hogy miként lehetne információkat gyorsan és hatékonyan megosztani Veletek, úgy, hogy lehetőleg interaktív beszélgetés legyen a kezdeményezés eredménye, vagyis Ti is elmondjátok a gondolataitokat, véleményeteket, javaslataitokat.

Mi lehet a megoldás?

Ebből a szempontból áttörést jelentett a néhány hete meghirdetett, és azóta megtartott online műhelymunkánk, amelynek fókuszában a CKB4 készülő, jelentős fejlesztéseket hozó következő verziója, az SK MAX rendszer felhasználói felületeinek kialakítása állt. Kirobbanó siker volt! Olyan sokan jelentkeztetek az eseményre, hogy második kört is szervezni fogunk, annak érdekében, hogy mindenki véleményét meghallgathassuk és tovább beszélgethessünk a felvetett kérdéseitekről.

Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon a téma volt-e ennyire érdekes, izgalmas számotokra, vagy egyszerűen csak kényelmesnek találjátok a kommunikáció online formáját. Valószínűleg mindkettő szerepet játszik abban, hogy végre megszülethetett az a formátum, ahol könnyedén és hatékonyan kommunikálhatunk egymással.

Online Vezetői Kerekasztal

Persze önmagában ezért nem írtam volna meg ezt a cikket. Nem tudta elkerülni a figyelmemet az a körülmény, hogy a konzultációra fordított két óra több mint fele nem a meghirdetett témáról szólt. Rengeteg olyan felvetés érkezett, ami egyrészt fontos kérdéseket feszegetett akár az SK Trend rendszerek működésével, akár a biztosítási piac háttérfolyamataival kapcsolatban, másrészt viszont olyan tévedéseket, hibás értelmezéseket, információhiányt jelzett vissza, amit mindenképpen sürgősen kezelni kell.

Ezen témák kibeszélése, körbejárása céljából az SKávéHáz rendezvények mellett – ahol szakértőket hallgathatsz meg mindannyiunkat foglalkoztató szakmai témákról –, a jövőben havonta egy alkalommal vezetői konzultációt fogunk tartani az online térben, ahol részben előre meghirdetett szakmai témákban, másrészt ad hoc felmerülő kérdésekben igyekszünk válaszokat, megoldási javaslatokat adni, vagy egyszerűen csak segíteni a pontos értelmezésben.

Meggyőződésem, hogy ezek a beszélgetések, azon túlmenően, hogy helyre tesznek alapvető tévedéseket és régóta fennálló hipotéziseket, tökéletesen alkalmasak arra, hogy a folyamatos párbeszéd során megtaláljuk a valós problémákat és együtt adjunk azokra reális megoldásokat.

Ahogy azt a neve is tükrözi ezekre az eseményekre elsősorban a közvetítőcégek első számú vezetőit várjuk, és már május hónapban megrendezzük az első Online Vezetői Kerekasztalt.

Mikor?

Az én javaslatom a rendezvény megtartására: minden hónap első csütörtöki napján 14.00 és 15.00 óra közötti időpont. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!