Szabályozások

Az SK Trend Kft. 16 éve dolgozik a magyar piacon azért, hogy mint prémium biztosítástechnológiai szolgáltató olyan biztonságos, megbízható ugyanakkor innovatív informatikai megoldásokat nyújtson, amelyek teljes mértékben megfelelnek a törvényi, szabályozói előírásoknak. A tarifáló, szerződéskötő és állománykezelő szoftvereink, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink egyre szélesebb termékspektrumot lefedve előnyt kovácsolnak minden piaci szereplő számára.

Elsősorban megkönnyítjük a biztosítók és az alkusz cégek munkáját, jelentős erőforrás megtakarításokat teszünk lehetővé számukra. Csökkentjük az értékesítési lánc költségeit, automatizáljuk a folyamataik egyre nagyobb részét, ezáltal kiküszöböljük az emberi tévedéseket. Továbbá edukáljuk a szakmai közösséget: 5.000+ üzletkötőt érünk el információkkal, tréningekkel.

Másodszor a biztosító piac ügyfelei számára átláthatóbbá tesszük az elérhető ajánlatok palettáját, segítjük a legkedvezőbb biztosítási lehetőség beazonosítását, és jelentősen lerövidítjük a szerződéskötési folyamatok időtartamát. Színvonalasabbá tesszük a szolgáltatásokat, biztosítási kultúrát teremtünk. Ma már több mint 300.000 ezer szerződést kezelnek ügyfeleink az SK Trend valamely eszközével.

Végül, de nem utolsó sorban rendkívül hasznos eszközöket tudunk nyújtani, amelyek segítik az alkuszcégeket és a biztosítókat abban, hogy megfeleljenek az MNB és a NAIH elvárásainak és szabályozásainak, többek között a 2015/5-ös elektronikus biztosítási értékesítésre vonatkozó rendeletnek.

Azért, hogy segítsünk Titeket eligazodni, íme néhány hasznos link:
NAIH állásfoglalások: https://www.naih.hu/az-adatvedelmi-reformmal-kapcsolatos-allasfoglalasok.html
MNB sajtóközlemények: https://www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek