Bisnode AAA és aranyoklevél: megbízhatóság, stabiliitás, alacsony kockázat

Megbízhatóság, stabiliitás, alacsony kockázat: mi lehetne ezeknél fontosabb manapság, amikor az üzletmenet, a megszokott biztonság egyik napról a másikra elillant, és ma már egészen más, sokkal alapvetőbb kérdőjelek villognak az agyunkban, mint néhány hónappal ezelőtt?!

AAA-bisnode_360x270Három piros A betű egy cég neve mellett. Tudjátok, hogy mit jelent? A Bisnode, Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató szervezete 112 éve minősíti a vállalatokat pénzügyi stabilitásuk alapján nemzetközi szinten. Tanúsítványuk kiváló esélyt nyújt arra, hogy a piac számára megmutassák a cégek, hogy elismertek és megbízhatók. A Bisnode minősítések számos, előre meghatározott tényezőt vesznek figyelembe és statisztikai módszerekkel állapítják meg, hogy melyek Európa és azon belül Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai.

A minősítés birtokában lenni nemcsak siker és dicsőség, hanem kiváló eszköz is arra, hogy a cégek jelezhessék a szerződéses partnereik, az ügyfeleik és a stratégiai szövetségesek felé pénzügyi megbízhatóságukat, megmutassák a konkurenciának, és az egész piacnak, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők. A ilyen vállalatokkal érdemes üzletet kötni, hiszen azt is bizonyítják az A betűk, hogy mennyire képes szállítói felé fizetési kötelezettségének eleget tenni. Ezen túl legyen szimpla, dupla vagy tripla A birtokában egy cég, bizalmat sugározhat munkavállalói felé, vagyis kiváló munkáltatói márkaépítő eszköz is.

Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés, ez kétségtelen. AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Az SK Trend Kft. része ennek a klubnak. Ráadásul aranyokleveles tanúsítvánnyal rendelkezünk, amely azt jelenti, hogy immár 5 egymást követő éven át folyamatosan jogosultak vagyunk a Bisnode Tanúsítványra.

Óriási büszkeség ez a számunkra, és bízunk benne, hogy egy olyan meggyőző tényező minden jelen és jövőbeli partnerünk számára, amely kétségtelenné teszi, hogy az SK Trend a legjobb választás a magyar biztosítási IT integrátor piacon.