Bőven van lehetőség a pénzszerzésre!

Az SK MAX és a továbbfejlesztett CKB4 rendszerek, egyik nagy előnye, hogy képesek portfólió szinten kezelni a meglévő ügyfeleid ügyleteit, ezáltal egyszerűen megmutatva, hol kínálkozik lehetőség arra, hogy új üzleteket generálj a magad számára.

DataCleansing_360x270Ez azért fontos, mert az ügyfeleidnek nemcsak egy darab biztosításra van szükségük, hanem többre. Minél több szerződésüket kezeled, annál jobban kötődnek hozzád. Amennyiben az ügyfélkapcsolataid ápolását helyezed a tevékenységed középpontjába – a szerződések kezelése helyett –, akkor sokkal mélyebb, szakértői kapcsolatot tudsz kialakítani az ügyfeleiddel, ezáltal hatékonyabban és gyorsabban tudod elérni a vágyott üzleti céljaidat. Nem mellesleg az ügyfeleid is sokkal elégedettebbek lesznek a szolgáltatásoddal és lojálisabbak is lesznek hozzád.

Ezért az SK Trend által fejlesztett és üzemeltetett informatikai rendszerek kifejezetten támogatják a partnerközpontú értékesítést annak érdekében, hogy ezeket a célokat, minél előbb elérd.

Mindennek alapja és elengedhetetlen feltétele, hogy a nyilvántartásaidban tárolt partner adatok pontosak, teljeskörűek és naprakészek legyenek.  Amennyiben ezt az adminisztrációs feladatot rendszeresen és megfelelő minőségben végzed, akkor rendkívüli módon megkönnyíted a saját dolgodat, hiszen idő- és költségtakarékos módon valósíthatod meg az állományápolást, jelentős extra bevételeket, és nyereséget realizálhatsz a keresztértékesítésen keresztül és megnyílik előtted a lehetőség, hogy az online értékesítési csatornán keresztül is értékesíteni tudj az ügyfeleidnek.

A B-DOC  biztosítási szerződéskezelő mobil asszisztens applikáció segítségével pedig folyamatos kétoldalú online kommunikációt tudsz fenntartani velük.

A B-DOC mobil alkalmazás csak valós partneradatok megléte esetén működőképes.

Az üzleti céljaidon és érdekeiden túlmenően a valós partner adatok megléte és karbantartása elengedhetetlen a GDPR és egyéb adatvédelmi jogszabályok által előírt követelmények betartásához is. Online platformként alapot biztosít az MNB által előírt ügyféltájékoztatási kötelezettséged bizonyítható teljesítéséhez.

A partneradatok letisztítása és folyamatos karbantartása garantálja számodra a fenntartható növekedést, anélkül, hogy jelentősebb beruházásokat kelljen végrehajtanod, vagy adminisztrációs hiba miatti ügyfélvesztéstől kelljen tartanod. 

Az elmúlt 20 esztendőben rengeteg partner és szerződésadat került bele az SK Trend rendszerekbe, számos különböző adatforrásból. Ezeknek az adatoknak a pontossága és időszerűsége jócskán hagy kívánnivalót maga után. Mivel a következő hónapokban rengeteg újdonság érkezik a CKB4, a BBO és az SK MAX rendszerekbe, elérkezettnek látjuk az időt, hogy felhívjuk a figyelmedet a partnertörzsben tárolt adataid pontosságának fontosságára és egyúttal eszközöket is biztosítsunk annak letisztítására, helyretételére, hatékony, profittermelő felhasználására. 

Az ügyfél érték! Foglalkozz vele!

Egy biztosításközvetítő cég értéke leginkább az ügyfélállományában fejezhető ki. Az ügyfélállomány értékét pedig az határozza meg, hogy milyen egyedi szerződés-állomány összegben kifejezhető, valamint potenciális szerződés értéket képviselnek az egyes ügyfeleid.

Egyértelműen kimondható, hogy azok az ügyfeleid, akikkel nem tudsz kontaktálni, mert nem rendelkezel az ehhez szükséges aktuális, élő adatokkal, nem jelentenek értéket számodra. Azok az ügyfelek sem túl értékesek, akiknek rendelkezel az adataival, de nem tudod, hogy milyen szerződések kapcsolódnak hozzájuk.

Ezek alapján négy fontos szabályt kell szem előtt tartanod:

  • Minden partnered, ügyfeled legfontosabb azonosító adatát rögzítsd a rendszerben;
  • Minden partneredről, ügyfeledről a legfrissebb adatokat tartsd nyilván;
  • Egy partner, ügyfél csak egyszer szerepelhet a partnertörzsben;
  • Minden egyedi partnerhez, ügyfélhez hozzá kell kapcsolni az összes megkötött szerződését.

A fentiek ismeretében, az első kötelezően elvégzendő feladat: a partnertörzsed aktualizálása, rendbetétele.

Amennyiben nincs időd, vagy nem szeretnél foglalkozni a partnertörzsed letisztításával, de nem is szeretnéd elveszíteni azokat az előnyöket, amiket a fentiekben megemlítettünk, akkor javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a Visio Solution Kft.-vel, akik professzionális megoldásokat kínálnak számodra ezen a területen is. 

A partneradataid hiányzó elemeinek pótlásának, az adatbázisban eltárolt információk pontosításának, naprakésszé tételének és az azonos partnerek összevonásának megkönnyítése érdekében egy új fejlesztési csomagot publikálunk a CKB4 rendszerben, ami hatékony segítséget biztosít számodra ezen feladatok elvégzéséhez.

A fejlesztést minden olyan ügyfelünk számára díjmentesen biztosítjuk, akik rendelkeznek Partnertörzs modullal. Amennyiben nincs ilyen modul a felületeden, esetleg van, de többet szeretnél megtudni annak jelentőségéről, funkcióiról, működéséről, keress bátran minket, a kovacs.miklos@sktrend.hu email címen, vagy a +36205586258 mobilszámon. 

A partnertörzs tisztítására és karbantartására vonatkozó fejlesztés részletes leírását a CKB4 rendszer Dokumentumtár csempéje alatt, a Rendszer dokumentumok almenüben, a CKB4 Felhasználói leírások elemre kattintva találod meg.

CKB4-Dokumentumtar