DEMO: Online biztosításkötés a 4. SKávéHázon

A 4. SKávéHáz még ismét az online térben zajlott, 19 résztvevővel. Kerekes Zoltán rövid bevezetője után a Hangouts hívás első részében munkatársunk, Kerék László vezette végig résztvevőinket az online biztosításkötési folyamaton. Érdekel az online megoldás? Nem tudtál csatlakozni hozzánk? Hívd üzletfejlesztőnket! Kovács Miklós: +36 20 558 6258

Webokep360x270A 4. SKávéHáz még ismét az online térben zajlott, 19 résztvevővel. Kerekes Zoltán, az SK Trend ügyvezetője üdvözölte a résztvevőket, majd rövid bevezetője után a Hangouts hívás első részében munkatársunk, Kerék László vezette végig résztvevőinket az online biztosításkötési folyamaton.

A második részben pedig három fő témát jártunk körbe. Az első kérdés és a rá érkező válaszok arról szóltak, hogy mit gondolnak a biztosításközvetítők az alapfolyamatokról, mi az, ami jól működik, milyen funkciók kellenének még a hatékony működéshez. A folytatásban az alapfolyamatokon túli plusz javaslatokra fókuszáltunk. Végül minden más, a résztvevőktől érkező egyéb felvetést is átbeszéltünk, ami nem is feltétlen az online biztosításkötésre vonatkozott szorosan, hanem bővebben az SK Trend megoldásaira.

Zoltán szerint az utasbiztosítások és a KGFB jövője egyértelműen csak az online platformon képzelhető el. így alapvető minden szakmabeli számára, hogy ha még nem kezdte el, akkor keressen olyan rendszert, amely támogatni fogja a mindennapi üzletkötés folyamatát ezen a két területen. Kulcsfontosságúnak látja, hogy az üzletkötőket edukáljuk, azon túl, hogy megértik, miért az online megoldásoké a jövő számos területen, azt is megtanulják, hogy hogyan kell ezeket az eszközöket profitorientáltan használni.

Az SK Trend feladata, hogy hozza az újabbnál újabb termékeket: már elérhetők a baleset, a KKV és a kockázati életbiztosítások is a rendszerben.

Érdekel az online megoldás? Nem tudtál csatlakozni hozzánk?

Hívd üzletfejlesztőnket! Kovács Miklós: +36 20 558 6258