Hipp-hopp itt a Karácsony!

Meg is ragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük minden kedves ügyfelünknek a 2019-es évi együttműködést.

Karacsonyi-blogcikk-kep

Nektek köszönhetően idén Karácsonykor segíteni tudtuk az Őrzők Alapítványt, amely a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központjában, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlegén kezelt kisbetegek gyógyulását támogatja.

Köszönjük ügyfeleinknek, hogy ezt lehetővé tették! 

 


Hadd osszuk meg mindannyiótokkal, hogy 2019-ben már 180+ biztosításközvetítő cég használja rendszereinket, 14 biztosítótársasággal működünk együtt, és 25.000+ darab szerződést köttök havonta a CKB4-ben, amely 170+ biztosítási módozatot tarifál.

Ezen kívül 2020. januárjátòl már teljes gőzzel megújult brandünkkel megyünk tovább. Friss képi világunk, üzeneteink mind-mind a mai digitális világ gondolkodásmódját, a digitális transzformációt megélő gazdaságban működő progresszív vállalatok kultúráját tükrözik. Új logónkat használjuk már frissen indult weboldalunkon, és közösségi média felületeinken: Facebookon, zárt szakmai Facebook csoportunkban, és LinkedInen is.

Sőt! Újraindítottuk e-Hírlevelünket, amelynek decemberi számában beszámoltunk az interjúról, amelyet Kerekes Zoltán, ügyvezető igazgatónkkal készített a Biztosító Magazin a biztosítási piac jelenéről, jövőjéről és kihívásairól. Aztán beszámoltunk még 5. éves konferenciánkról, amelynek fókuszában a digitális transzformáció állt, és arról is, hogy megnyitottuk zárt szakmai Facebook csoportunkat. Felhívtuk a figyelmet arra, hogy érdemes csatlakozni hozzánk! Ha még nem vagy tag klikk ide! Várunk szeretettel!

Weboldalunk újraindításával kívánunk minden kedves Olvasónknak boldog, békés Karácsonyt, és jó pihenést az ünnepek alatt.