Hogyan tovább a 21.század biztosítási piacán?

Az SK Trend V. éves konferenciája Fókuszban a digitális transzformáció. Milyen jó visszatekinteni!

11blogposzt_SK-Konf

Ez ma már SK Trend Kft. történelem, amit biztosítóktól és biztosításközvetitőktől érkezett vendégeinkkel együtt írtunk. És milyen elképesztő nap volt!

104 fős rekordlétszám 11 előadás és egy panelbeszélgetés 64, a közönségtől beérkezett kérdés, 3 közönségszavazás, 100 perc kapcsolatépítésre szánt idő, 5 videó interjú és sok-sok szakmai beszélgetés – csak egy kis betekintés a konferencia tényeibe.

Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, azt, hogy ilyen szép számban megjelentetek, és hogy szuper aktívan részt vettetek az eseményen végig. Köszönjük az esemény szervező csapatának, hogy ez a rendezvény egy fontos mérföldkövévé válhatott az SK Trend Kft. immár 16 éves történelmének! Köszönjük szponzorainknak, az Aegon Magyarországnak és a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.-nek támogatásukat ahhoz, hogy egy olyan fontos témáról, mint a digitális transzformáció alkalmunk nyílt beszélgetni a résztvevőkkel!

Hálás köszönet előadóinknak: Virág Katalin, alkusz igazgatónak, UNION Biztosító; Gémesi Ferenc, társalapítónak, E-karbejelentes; Dancsevics Tibor, üzletfejlesztési vezetőnek, Adertis Kft.; Bodnár Csaba, Key Account Managernek;
UNIQA Biztosító; Póka Valentin, országigazgatónak, Coface;  Papp Albert, IT szakértőnek; Prof. Dr. Borbély Attila, egyetemi tanárnak, Debreceni Egyetem;  Benkő Péter, ügyvezetőnek, Benevolus Független Biztosításközvetítő Ház, PartnerNet INSpirator; Kardos László, kompozit alkusz értékesítési főosztályvezetőnek, SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt., és  Dintsér Andrea, ügyvezetőnek, YourStory.hu Kft. a gondolatébresztő előadásokért, és zseniális MCnknek, Bertalan Gábor, cégvezetőnek, Nelson Flottalízing Kft., hogy átvezetőivel összekötötte a nap főbb pontjait, hogy egységes egésszé váljon a program.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük szépen Kocsis Ferencnek a Biztosító Magazinos profi képeket, és a videó interjúkat. 

íme a képriport az V. SK Trend Kft. konferenciáról: http://bit.ly/2OD9Zfj

És az összefoglaló az elhangzott előadásokról: http://bit.ly/2KOSAOj

Jövünk nemsoká további tartalmakkal a konferenciáról Facebook csoportunkban, itt: http://bit.ly/365RrLf
Ha még nem vagy tag, gyere, csatlakozz! Várunk szeretettel!