Már az Aegon Biztosító Vitál Max terméke is a CKB4-ben az Union és Uniqa termékek mellett!

A kockázati életbiztosítás termékre nagy szüksége van a fogyasztóknak ezért könnyen értékesíthető. Régóta dolgozunk azon, hogy a CKB4 rendszerben minél több ilyen termék elérhetővé váljon. Most az Union és Uniqa termékek mellé bekerült az Aegon Biztosító Vitál Max terméke is!

AegonVital_kockazatieletbizt_270x360Újabb fontos lépést teszünk annak érdekében, hogy a közvetítői piac szélesebb körű termékpalettával és magasabb szintű szolgáltatásokkal állhasson az ügyfelei rendelkezésére.

A kockázati életbiztosítás termékre nagy szüksége van a fogyasztóknak ezért könnyen értékesíthető. Régóta dolgozunk azon, hogy a CKB4 rendszerben is elegendő számú termék legyen elérhető, így már ezt módozatot is a itt legyen érdemes megkötni.

Örömmel jelentjük: nagyot léptünk előre ezen a téren! Az eddig is meglévő Union és Uniqa termékek mellé bekerült az Aegon Biztosító Vitál Max terméke, így már három jelentős piaci szereplő kockázati élet termékét lehet megkötni a rendszerben.

Az SK Trend rendszerben történő kötés nagy előnye, hogy a program gondoskodik az igényfelmérő elkészítéséről és tárolásáról is, így teljes mértékben meg tudsz felelni a jogszabályi elvárásoknak is.

A termék értékesítéséhez sok sikert kívánunk!

Te melyik biztosító kocka élet termékét szeretnéd kötni leginkább a SK Trend rendszerben? Megírod nekünk? 

írj az SK Trend e-mail címére: mail@sktrend.hu