Meghívó az Online Vezetői Kerekasztal rendezvényre

Vitán felül áll, hogy a magyar biztosításközvetítői piac már évekkel korábban kettészakadt “lemaradókra”, és “feltörekvőkre”. Az SK Trend által készített Átfogó Biztosításközvetítői Kutatás eredményei egyértelműen megerősítik azt az elképzelést, hogy a “feltörekvők” nem kapnak kellő támogatást a munkájukhoz, így a lelkesedés ellenére, könnyedén a másik csoportban találhatják magukat. Az egyetlen lehetséges megoldás a tudatos cégvezetők önszerveződése, a közös érdekképviselet kialakítása, és egy versengő piacon az azonos célú szereplők együttműködése.

VezetoiKerekasztal_Meghivo_360x270-1Cégünk 2019-ben ebből a célból hozta létre az SKávéHáz rendezvénysorozatot, amellyel párhuzamosan most elindítjuk az Online Vezetői Kerekasztal eseményeket. A két rendezvénysorozat célja, hogy kialakítson egy olyan vezetői elit klubot a biztosításközvetítői piacon, ahol a résztvevők nyíltan beszélhetnek elképzeléseikről, céljaikról, az ahhoz vezető feladatokról, ezekre megoldásokat kereshetnek, támogató partnerekre találhatnak , akikkel releváns, új témákat vitathatnak meg

A rendezvényt havonta rendezzük meg, online platformon. Részvételi díj nincs, de a bejelentkezés regisztrációhoz kötött.

Olyan biztosításközvetítői cégvezetőket, cégtulajdonosokat várunk, akik racionálisan látják a piaci lehetőségeket és a helyzetüket, értik, érzik a változás szükségességét és nem akarnak tovább tehetetlenül másokra várni: a saját jól felfogott érdekükben tenni szeretnének.

Az első rendezvény időpontja: 2021. július 1., 9.15 - 11.30 között (9.15 -9.30-ig érkezés az online térbe)

Az eseményt Google Meet platformon tartjuk. A meghívókat 1 nappal korábban küldjük ki az előzetesen regisztrált jelentkezőknek.

Regisztrálj most: ITT! (részvételi díj nincs)

Az általunk javasolt témák:

  • Az Átfogó Biztosításközvetítői Kutatás eredményei, tapasztalatai, tanulságai.
  • Mit lehet kezdeni a jelenleg meglévő tétlenséggel, apátiával?
  • Mire van leginkább szüksége a piaci szereplőknek a fejlődés érdekében?
  • Hogyan tudjuk előállítani a fejlődéshez elengedhetetelnül szükséges erőforrásokat?
  • A résztvevők által javasolt egyéb témák.

A rendezvény lehetőséget nyújt minden tehetséges, törekvő, tenni akaró cégvezető számára, hogy az együttműködésükön keresztül még sikeresebbé tegyék cégeiket.

De önmagában a jelenlét kevés ahhoz, hogy történjen valami. Elszántságra, tettekre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy elérjük céljainkat és együttes erővel megreformáljuk a magyar biztosításközvetítői piacot.

Mélyen hiszünk benne, hogy ehhez találunk legalább húsz-harminc olyan hasonlóan gondolkodó vezetőtársat, akik nem akarják tovább homokba dugni a fejüket és a struccpolitikát képesek megvalósult célokra és eredményekre váltani.

Ha Te ilyen vezető vagy, szeretettel várunk a július 1-jei rendezvényen.

Regisztrálj most: ITT!