Megjelent az első COVID biztosítás

Idén sokan döntöttek úgy, hogy nem utaznak külföldre nyaralni, maradnak itthon és a belföldi desztinációkat veszik célba, ott pihennek. Mire számíthatnak azok a társaink, akik mégis nekivágnak a világnak most ebben a bizonytalan időszakban akár kikapcsolódásra vágyva, akár üzleti célból?

COVIDbiztositas_360x270Várható, mégis megdöbbentő volt az a hír, hogy a biztosítók elindították első termékeiket, amelyek a COVID helyzet új piaci elvárásaira adnak választ.

Ezek a biztosítások elsősorban az utazásokkal kapcsolatosak, legyenek azok üzleti utak, vagy magáncélú, mondjuk nyaralásra induló társaink utazásai. Különböző garanciákat tartalmaznak az egészségügyi vészhelyzet kevésbé kiszámítható szituációira, illetve az esetleges többletköltségek megtérítését is kilátásba helyezik.

A legújabb csomagokban már arra az esetre is találunk fedezetet, ha a biztosított a COVID-19 fertőzése miatt hatósági karanténba kerül és ezért meghiúsul az utazása.

Egyértelműen látszik a trend, hogy a kockázati életbiztosítások sokkal nagyobb szerepet fognak kapni a jövőben. Nagyon fontos piac a közvetítőcégek számára is. Heteken belül indul az SK Trend rendszerben is a kockázati életbiztosítás termék. Légy az elsők között, aki kipróbálja, és jelezz vissza nekünk, hogy mennyire tetszik a megoldásunk!

Olvasd el a további részleteket a HVG weboldalán!