Mit kínál a SOLIDIUM Biztosításközvetítői Klaszter?

Milyen támogatást nyújt a független biztosításközvetítőknek a Solidium? Íme itt a szolgáltatás csomag! Jó tanulmányozást!

Klaszter tagság

A tagság érdemi irányítójává válik a piaci folyamatoknak. Véleményt alkot, nyilvánít és képviseli azt a biztosítókkal, felügyeleti szervekkel folytatott tárgyalásokon. Olcsóban szerez be, ezáltal magasabb profitot realizál. A fejlődést támogató tudást és erőforrásokat részben a klaszter biztosítja a tagok számára. Ezzel jelenleg feleslegesen lekötött erőforrások szabadulnak fel a tagságnál, ami további költségcsökkenést, illetve növekedési képességet biztosít. Klaszterként magasabb összegre lehet pályázni és a sikeres pályázás eredményeként olyan friss pénzeszközök kerülnek a rendszerbe, ami gyors, nagy léptékű fejlődést biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy a tagság jelentősen alacsonyabb finanszírozási arány mellett jusson hozzá a pályázat nyújtotta erőforrásokhoz. A klaszter vezetéstől mentori támogatást kapsz, az aktuális kérdéseid megoldására.

Gazdaságos üzemméret, kiszervezés

A tagság együtt olyan gazdasági erőközponttá válik, amely piacbefolyásoló szereplővé teszi. Ebből a pozícióból könnyedén elérheti a kitűzött céljait. A megszerzett forrásokból olyan IT és értékesítés támogató rendszert fejleszthet, ami a digitalizáción és az automatizáción keresztül költséghatékonnyá teszi a működést és emberi erőforrás bevonása nélkül új ügyfeleket, szerződéseket generál. A tagságnak, csak az értékesítési feladatokra kell koncentrálnia, mert a klaszter megszervezi, minden az értékesítéshez szorosan nem kapcsolódó, de kötelezően elvégzendő feladat megoldását, a mostaninál jobb minőségben, alacsonyabb költséggel. A megszerzett profit a tagságnál realizálódik. A vezetők munkája egyszerűsödik. Több szabadidőhöz jutnak, kevesebb stressz mellett.

Közös stratégia, üzleti együttműködés

A meglévő ügyfelek minőségi, teljeskörű kiszolgálása sokkal fontosabb, mint folyamatosan új ügyfelek keresése. Egy ügyfélnek 3-4 biztosítási szerződéssel kellene rendelkeznie. Ha ilyen ügyfeleid vannak, akkor ők sokkal erősebben kötődnek hozzád, több és drágább terméket vásárolnak tőled. Kevesen tudnak minden ügyféligényt kiszolgálni, de a klaszter keretein belül megvalósítható, hogy az utasbiztosítástól kezdve a vállalati vagyonbiztosításig minden területen rendelkezünk szakértőkkel. Nyugodt lehetsz, hogy az ügyfeledet nem fogod azért elveszíteni, mert nem tudsz megoldást adni az igényeire. Az elégedett ügyfél ajánlani fogja a szolgáltatásaidat, ezáltal újabb ügyfelekhez jutsz. Azok után a szerződések után, ahol ajánlóként szerepelsz és egy másik klaszter tag köti meg a szerződést osztott jutalékot kapsz. Ezzel rendszerrel rövid távon meg tudod sokszorozni a profitodat.

Személyes szabadság, pénzügyi függetlenség, biztonság

A vállalkozók számára mindig a személyes szabadság, a pénzügyi függetlenség a biztonság és kiszámíthatóság elérése a "végső cél". Ennek biztosítéka a franchise rendszer. Szigorú szabályrendszer mellett, profitabilitásra optimalizált üzleti, működési modell garantálja a jövedelmezőséget. A biztosítási állomány továbbra is a tagok tulajdonában marad, viszont a franchise központból minden támogatás rendelkezésükre áll, akár csak egy nagyvállalatnál. A szervezet piaci súlya, olyan védőernyőt és érdekérvényesítő képességet biztosít, amit csak a legnagyobb cégek tudhatnak magukévá. A központi támogatások mellett, immár lehetővé válik a tagok számára, hogy a saját egyéni érdekeiket részesítsék előnyben, a vállalkozási kötöttségekkel szemben. Az aktív évek elmúltával, a tagok saját döntése alapján, örökölhető életjáradékra tudják váltani az állományukat.

További információra van szükséged? Csatlakoznál a Solidiumhoz? Keresd Takács Róbertet, a Solidium vezérigazgatóját! Örömmel áll rendelkezésedre akár a +36 20 379 6811-es mobilszámon, akár e-mailen, a takacs.robert@solidium.hu címen.