Papp Lajos az SKávéHáz első beszélgetésén

Biztosításközvetítők vezetői egy asztalnál! Papp Lajos, az FBAMSZ volt elnöke lesz a vendégünk. Gyere beszélgess Te is velünk!

PappLajos3cikkbeAmikor meghívtuk vendégünket, Papp Lajost, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) volt elnökét, az volt a szándékunk, hogy jelenlétével még inkább emeljük a kerekasztalbeszélgetés információtartalmát, inspiráljuk a résztvevőket arra, hogy megosszák gondolataikat, sikereiket és kihívásaikat, és egy konstruktív beszélgetés keretében együtt keressünk majd megoldásokat a szakmát foglalkoztató témák nyitott kérdéseire.

Lajost mindenki ismeri a biztosítási szakmában, nem kell bemutatnunk. Mégis foglaljuk össze röviden az eddigi pályafutását, csak a történeti hűség kedvéért: az MKB-Euroleasing Zrt. autófinanszírozási üzletágának irodavezetői pozíciója után, 1993-tól a mai napig az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetői posztját tölti be. 11 éven keresztül állt az FBAMSZ élén, amely a magyar alkuszi piac teljesítményének mintegy 60%-át adó cégeit képviseli. Küldetésük, hogy a biztosítási szakemberek közti párbeszédet segítsék, támogassák. Emellett részt vesznek a szabályozói környezet fejlesztését célzó szakmai, törvényhozói egyeztetéseken. Az érem másik oldala, hogy a 21. századi gazdaság digitalizálódó piacán az egyre tudatosabban választó ügyfelek érdekképviseletét is támogatják. Mindezzel az FBAMSZ igyekszik hozzájárulni a magyar biztosítási kultúra fejlesztéséhez.

Az SKávéHáz elindításán gondolkozva, mottónk jegyében – „Biztosítási kultúrát teremtünk” – nem volt kérdés, hogy első beszélgetőtársaink egyikeként őt hívjuk meg, hiszen a missziónk egyezik, és Lajos olyan rálátással rendelkezik a piacra, amely keveseknek adatik meg. Nemcsak átlátja a teljes szektor működését, de érti azokat a kihívásokat is, amelyekkel a biztosításközvetítők nap mint nap szembesülnek.

Regisztráltál már az SKávéHázra? Még nem? Gyere, regisztrálj most!

Itt tudod kitölteni a regisztrációs lapot.