Klaszter vezérigazgató

Szeretnél részese lenni a magyar biztosításközvetítői piac megújításának? Imádod az innovációt? Progresszív személyiség vagy és nem találod azt pozíciót, ahol ezt kamatoztatni tudod? Eleged van abból, hogy mindenki panaszkodik, de senki nem tesz semmit? 

Csatlakozz hozzánk!
Legyél az Első Magyar Biztosításközvetítői Klaszter vezérigazgatója! 

 

A klaszter célja, hogy támogatást nyújtson a magyar biztosításközvetítői piacon tevékenykedő vállalkozásoknak, a szolgáltatások minőségének javítására, az ügyfélkör magasabb színvonalú kiszolgálására, korszerű technológiák bevezetésére és alkalmazására, a versenyképesség megtartására, növelésére, a hatékonyabb és nyereséges gazdálkodás megvalósítására. 

A feladataid az alábbiak lesznek: 

 • A stratégia megvalósítása, szükség esetén annak módosítására javaslatok.
 • A cég operatív vezetése, fejlesztése.
 • Az elfogadott üzleti terv alapján a sikeres, nyereséges gazdálkodás biztosítása.
 • Az ügyfélkör felépítése, bővítése.
 • Kapcsolatépítés, kapcsolattartás a biztosítótársaságokkal, a piac felügyeletét ellátó intézményekkel.
 • A szolgáltatási kör kialakítása, folyamatos fejlesztése. 
 • Stratégiai partnerek felkutatása, integrálása a szolgáltatások közé.
 • Rendszeres beszámolás az Igazgatótanácsnak. 
   

Mindehhez csak az alábbi apróságokat kell teljesítened: 

 • Mivel Te fogod megreformálni és új irányba állítani a biztosításközvetítők piacát, nem árt, ha lehúztál már legalább tíz évet biztosításközvetítő vállalkozás vezetőjeként. 
 • Ismerned kell a másik oldalt is, így nagy előny, ha valamelyik biztosítótársaság felsővezetésében (igazgatóság) is eltöltöttél három, vagy több évet. 
 • A mostanihoz képest teljesen más gondolkodást kell meghonosítanod a piacon, ezért fontos, hogy te magad is innovatív látásmóddal rendelkezz és legyen rendkívül kreatív a gondolkodásod.  
 • Nem lesz könnyű dolgod, mert évtizedes berögződéseket, hibás alaptéziseket kell megváltoztatnod. Ezért legyél kitartó, türelmes, empatikus, megértő, de emellett határozottan, meggyőzően célirányosan képviseld a közös álláspontunkat, célunkat. Hogy trendi legyen a hirdetésünk: legyél asszertív személyiség!
 • Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni! Három év alatt meg kell váltanod a piacot! Ehhez nagyon motiváltnak, eredmény orientáltnak, kitartónak, stressztűrőnek és átlag feletti munkabírásúnak kell lenned. 
 • A szervezet operatív vezetése is a te feladatod lesz, ezért profi szervező, konfliktuskezelő és kiemelkedő kommunikációs képességgel kell rendelkezned, hiszen nemcsak az ügyfeleket kell tájékoztatnod és meggyőznöd, hanem az Igazgatótanácsot is. Némi extraként, azt is elvárjuk, hogy ne csak az édes anyanyelvünkön, de angolul is képes legyél tárgyalni. 
 • A döntések nagyrészt a Te kezedben lesznek, így persze a felelősség is. Ezért fontos, hogy elégséges megfontolás után, gyorsan és nagy százalékban jól tudj dönteni.
   

Hogy mit kínálunk cserébe? 

Izgalmas, kreatív, kihívást jelentő feladatokat, új piaci szemlélet kialakításának meghonosításának lehetőségét. 
Szakmai elismerést, piac megújító, befolyásoló szerepet. 
Persze ezen felül jár egy tisztességes fizetés, az autó, a telefon, meg a laptop, de nem szeretnénk, ha ennyivel beérnéd. Amennyiben sikeresnek bizonyul az együttműködésünk, és megvalósulnak a stratégiai és pénzügyi céljaink akkor részvényopciót is biztosítunk a számodra. 
 

Érdekel a lehetőség? 

Ha valóban érdekel, akkor megdolgoztatunk egy kicsit. A szokásos önéletrajz és motivációs levél mellé, kérlek, küldj el nekünk egy rövid, max. 600 szavas esszét, arról, miként látod a magyar biztosításközvetítő piac aktuális helyzetét és miben változtatnál rajta. 

A pályázati anyagodat a klaszter.palyazat@gmail.com email címre várjuk, legkésőbb 2022. július 22-ig.