Az egészségügyi válsághelyzet új ügyféligényeket generál

Ezek az igények várhatóan az egészségmegőrzés, a család biztonsága és a vállalkozói működési kockázatok csökkentésének területén jelentkeznek először. Mi már most felkészültünk!

Valsag_SKTrend-a-megoldas_kesz_webSMMa, amikor minden kommunikációt a vírussal kapcsolatos információk uralnak, természetesen a legfontosabb, hogy vigyázzunk a saját és családunk egészségére és gondoskodjunk a szeretteinkről. Amellett, hogy figyelünk a környezetünkre és magunkra, tekintsünk egy kicsit előre és gondoljunk a jövőre is. 

Az SK Trend Kft. vezetősége folyamatosan figyeli és elemzi a világban tapasztalható gazdasági folyamatokat és azok lehetséges hatásait. Annak ellenére, hogy a magyar biztosítási piacot elvakította és elkényelmesítette a kedvező gazdasági környezet miatt kialakult pénzbőség és hurrá optimizmus, igyekeztünk jelezni a piacnak, hogy ez a helyzet nem fog örökké tartani.

Ami megérkezett arra nem lehetett számítani és felkészülni

Pillanatok alatt változtak meg a szabályok körülöttünk és még a legoptimistább forgatókönyvek megvalósulása esetén sem fog visszaállni a piac egyhamar arra a szintre, ahol még akár két hete is volt. A körülményeken senki sem tud változtatni, de alkalmazkodni mindannyiunknak szükségszerű és elengedhetetlen.

Fontos a véleményed!

A következő időszakban folyamatosan fogunk olyan információkat megosztani Veletek online csatornáinkon, amelyek ebben a példa nélküli helyzetben támogatást nyújtanak a biztosítási piac szereplőinek – így Neked is – a legnehezebb időszak átvészeléséhez, és az azt követő építkezéshez. Ezeket az információkat csak akkor tudjuk eljuttatni hozzád, ha csatlakozol ezekhez a csatornákhoz.

Az SK Trend zárt Facebook csoportjába itt tudsz belépni, míg a havi hírlevélre itt tudsz feliratkozni.

Természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményedre ezért ez a kommunikáció nem lehet egyoldalú. Kérünk csatlakozz, jelezz vissza, oszd meg velünk a véleményedet, meglátásaidat.

A KGFB esik - mi lehet a megoldás?

Azt látjuk a rendszereinkben, hogy a gépjármű szerződések számának esése elindult a kezdődő válság hatására. Ebben a helyzetben megoldás lehet, ha a többi biztosítási termékre is figyelünk.

A piac most lassul, ugyanakkor az egészségügyi válsághelyzet új ügyféligényeket generál, amelyekre már most tudunk megoldást nyújtani. Ezek az igények várhatóan az egészségmegőrzés, a család biztonsága és a vállalkozói működési kockázatok csökkentésének területén jelentkeznek először, érdemes az ügyfelek figyelmét már most felhívni az ezen kockázatokat enyhítő biztosítási megoldásokra.

Tavaly és az idei év első negyedévében több új termékkel is gyarapodott az SK Trend rendszerében elérhető biztosítások palettája: újabb KKV vagyon, lakás- és balesetbiztosítás is bekerült a kiajánlható termékek körébe.

1.    KKV biztosítás

A KKV biztosítás esetében már 4 biztosító termékeit ajánlhatjátok ki máris: az Aegon Magyarország, a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt., az UNION Biztosító, és az UNIQA Biztosító is velünk van már ezen a területen is. Szuper termékek, hatékony összehasonlítási folyamat! 

2.    Lakásbiztosítás

Keresik az ügyfeleid a K&H lakásbiztosítás termékét? Kösd mostantól ezt is az SK Trend Kft. rendszereiben, hiszen már ezt is eléred nálunk!

3.    Balesetbiztosítás

A balesetbiztosítások területén is megyünk tovább! Immár 3 biztosítótársaság baleset-terméke érhető el a CKB4-ben: a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. és az UNIQA Biztosító után már az UNION Biztosító Menta terméke is megköthető.

Egyetlen születési dátum megadásával, 5 másodpercen belül, 3 biztosítótársaság balesetbiztosítás ajánlatát hasonlíthatod össze, majd kötheted meg. Próbáld ki már ma!

4.    E-karbejelentés 

Az E-karbejelentés és az SK Trend Kft. innovatív együttműködése is tovább erősödött. Célunk, hogy közös partnereink még hatékonyabban tudják kiszolgálni ügyfeleiket. Érdekelnek a részletek? Blogcikkünket itt találod

5.    Kockázat élettermék

Jelenleg a kockázati élettermék újbóli bevezetésén dolgozunk három biztosítótársasággal. Ha minden a terveink szerint alakul, akkor nyáron már ez a termék is támogatni fogja a munkátokat.

Meggyőződésünk, hogy a jelen körülmények között a digitális megoldások hatékony támogatást jelenthetnek abban, hogy átvészeljük a következő kétségtelenül nehéz időszakot.

Ha további információt szeretnél a fentiekkel, vagy az SK Trend egyéb szolgáltatásaival kapcsolatban, kérlek, keress minket bizalommal: https://sktrend.hu/kapcsolat